0

Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry etsii joukkoonsa uutta asiantuntijaa edistämään ammattikorkeakouluopiskelijoiden hyvinvointia ja opiskelukykyä.

Jos olet sitä mieltä, että opiskelukyky on muutakin kuin lukutaitoa, pidät koulutuksen saavutettavuutta tärkeänä ja innostut SOTE-uudistuksen viimeisimmistä kiemuroista, voit olla etsimämme mahtityyppi!

Työssäsi vastaat ammattikorkeakouluopiskelijoiden opiskelukykyä, hyvinvointia ja yhdenvertaisuutta koskevien asioiden seurannasta ja lausuntojen sekä kannanottojen valmistelusta. Vaikutat ammattikorkeakoulutusta koskevaan päätöksentekoon osana SAMOKin edunvalvontatiimiä, joka työskentelee yhdessä täysipäiväisen liittohallituksen kanssa toimistollamme Helsingin Kampissa.

SAMOKin sosiaalipoliittisena asiantuntijana saat näköalapaikan suomalaiseen päätöksentekoon ja pääset vaikuttamaan ammattikorkeakoulujen toimintakulttuuriin. Siksi edellytämmekin tulevalta asiantuntijaltamme

  • korkeakoulumaailman tuntemusta
  • kykyä ymmärtää yhteiskunnallisia prosesseja ja niiden vaikutusta opiskelijan arkeen
  • kehittävää työotetta
  • valmista tai lähes valmista korkeakoulututkintoa
  • viestintä- ja esiintymistaitoja.

Katsomme hyvällä

  • kokemusta yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta, esimerkiksi opiskelija- tai muusta järjestötoiminnasta
  • sujuvaa englannin ja ruotsin kielen taitoa.
Jos etsit uusia työkavereita ja asiantuntijapaikkaa sosiaalipolitiikan saralta, voit olla hakemamme henkilö!

Jos etsit uusia työkavereita ja asiantuntijapaikkaa sosiaalipolitiikan saralta, voit olla hakemamme henkilö!

Olemme eloisa ja tiivis työyhteisö, jossa luottamushenkilöt vaihtuvat vuosittain. Tykkäämme herkutella ja toisinaan hassutella. Meistä kukin on oman sektorinsa asiantuntija, mutta haluaa jakaa asiantuntemustaan koko työyhteisölle. Tiimityöskentely on meillä luonteva tapa toimia. Toivomme siis sinunkin arvostavan avoimuutta ja kokouspullaa.

Työ sisältää ajoittain hektisiä hetkiä ja silloin tällöin myös ilta- ja viikonlopputöitä.

Asiantuntijan työsuhde on määräaikainen, mutta siinä on mahdollisuus vakinaistamiseen. Työ alkaa tammikuun alussa sopimuksen mukaan ja jatkuu 31.8.2017 asti. Määräaikaisuuden peruste on opintovapaan sijaisuus.

Tehtävästä maksettava kuukausipalkka on SAMOK TES:n mukainen 2 378 euroa, ja sen lisäksi maksettavat koulutus- ja kokemuslisät. Lisäksi tarjoamme työsuhdematkalippuedun, puhelin- ja lounasedun sekä virikesetelit.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi otsikolla “asiantuntijahaku” osoitteeseen rekrytointi@samok.fi torstaihin 1.12. kello 16.00 mennessä.

Lisätietoja antaa edunvalvontajohtaja Milla Halme (milla.halme@samok.fi, 050 389 1018), joka lupaa vastata puhelimeen ainakin 23.11. klo 14-16 välisenä aikana sekä 29.11. klo 10-12.00.