0

Suomen opiskelijakuntien liitto - SAMOKin puheenjohtajaksi vuodelle 2017 valittiin Anni Koivisto (25), Vaasan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta VAMOKista. Koivisto on sosionomiopiskelija ja toiminut kuluvana vuonna opiskelijakunta VAMOKin hallituksen puheenjohtajana.Anni Koivisto

”Olen innoissani päästessäni johtamaan liittoa ja toimimaan mahtavan hallituksen ja kentän toimijoiden kanssa. Olen valmis tekemään kaikkeni sen eteen, että opiskelijoiden ääni kuuluu ja kuullaan paremmin ensi vuonna. Erityisesti nyt, kun opiskelijoilta on leikattu historiallisen paljon, tarvitaan vahvaa ja vaikuttavaa opiskelijaliikettä varmistamaan, että koulutusta ja opiskelijoiden oloja kehitetään oikeaan suuntaan”, Koivisto sanoo.

Liiton varapuheenjohtajaksi valittiin Max Laihonen Haaga-Helian opiskelijakunta Helgasta.

Hallituksen muiksi jäseniksi valittiin Tommi Kukkonen Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKOsta, Jyri Niemi Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta TUOsta, Emmi Paajanen Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKAsta, Austris Stals Haaga-Helian opiskelijakunta Helgasta ja Anni Suvisuo Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Laureamkosta.

SAMOK on kokoontunut 21:een varsinaiseen liittokokoukseen Lahden Fellmanniassa. Liittokokous kestää kokonaisuudessaan lauantaihin noin klo 16.00 saakka.

Lisätietoja:
Jemi Heinilä, hallituksen puheenjohtaja 2016, puh. 050 389 1000
Anni Koivisto, hallituksen puheenjohtaja 2017, puh. 045 177 7955
Milla Halme, edunvalvontajohtaja, puh. 050 389 1018

#samokliko