0
DSC_0336

Kesäseminaarin osallistujat sekä ministeri Jari Lindström Puhjonrannassa.

SAMOKin perinteinen Kesäseminaari kokoaa noin sata opiskelija-aktiivia Valkealan Puhjonrantaan. Kaksipäiväinen seminaari avaa samalla liiton syyskauden.

Seminaari tarjoaa opiskelijakuntien aktiiveille tietoa ja mahdollisuuden keskustella ajankohtaisista opiskelijaedunvalvonnan aiheista, liiton strategiatyöstä sekä seuraavan vuoden toimintasuunnitelmasta. Seminaariin tervehdyksensä toi työ- ja oikeusministeri Jari Lindström.

Kesäseminaarin jälkeen lauantaina 13.8. Puhjonrannassa järjestetään myös ylimääräinen liittokokous. Liittokokouksessa valitaan uusi SAMOKin hallituksen jäsen Gramoz Shpendin siirtyessä European Students’ Unionin (ESU) hallitukseen. Ehdolle on asettunut Austris Štāls Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HELGA:sta.